Dit is de beste lange BBQ aansteker: Grill Master XXL

Er gaat bijna niks boven een heerlijke zonnige dag waarop je besluit te gaan barbecueën. Of het nu met vrienden of familie is, een barbecue brengt een unieke sfeer met zich mee. Om ervoor te zorgen dat zo’n dag op rolletjes verloopt, wil je natuurlijk ruim op tijd alle materialen in huis hebben. Hier hoort niet alleen de barbecue zelf en al het eten en drinken bij, maar ook een goede lange aansteker. Een lange aansteker, ook wel kaarsenaansteker genoemd, gebruik je om aanmaakblokjes of aanmaakmateriaal in een handomdraai aan te steken. Hiermee leg je de basis voor een succesvol verlopende barbecue.

De duurzame BBQ aansteker
In de tijd waarin we leven komt er daarnaast steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Apparaten, woningen, auto’s, alles moet tegenwoordig zo duurzaam mogelijk. Bedrijven liggen vaak al snel onder vuur wanneer hier geen aandacht aan besteed wordt. Vandaar ook dat het des te fijner is dat er tegenwoordig een elektrische plasma aansteker beschikbaar is. Een plasma aansteker is volledig elektrische oplaadbaar en maakt dus geen gebruik van fossiele brandstoffen als aansteker. Met andere woorden, het is heel makkelijk om op een duurzame manier te barbecueën. Met de aanschaf van een plasma aansteker draag je milieutechnisch gezien je steentje bij.

Wat is de beste lange aansteker?

Om je een klein beetje op weg te helpen, hebben we hieronder een top 3 samengesteld van de beste lange aanstekers die op dit moment verkrijgbaar zijn. Het gaat hierbij dus allemaal om een plasma aansteker, zodat de duurzaamheid gewaarborgd wordt. De 3 beste lange bbq aanstekers van dit moment zijn:

  1. Long Flex plasma aansteker

De Long Flex plasma aansteker is ontworpen aan de hand van Tesla-plasma technologie, waarbij elektriciteit wordt gebruikt in plaats van butaangas. Hierdoor creëer je een 100x hetere plasmagolf dan gewoon vuur om je aanmaakblokjes voor de barbecue of een kampvuur mee aan te steken. Zelfs met een grote hoeveelheid wind of regen is deze kaarsenaansteker zeer effectief. Op één volle accu kan deze bbq aansteker voor maar liefst 300 ontstekingen gebruikt worden. Wil je snel en effectief de aanmaakblokjes van een barbecue aansteken? Dan is de Long Flex plasma aansteker een zeer betrouwbare keuze.

  1. Long Flex 2.0 BBQ aansteker

De Long Flex bbq aansteker is evenals de oorspronkelijke Long Flex plasma aansteker ontworpen door gebruik te maken van de innovatieve Tesla-plasma technologie. Daarbij heeft deze bbq aansteker dus dezelfde voordelen, zoals de hetere plasmagolf en de bruikbaarheid bij wind of regen. Daarnaast gaat deze aansteker nog een stapje verder. De Long Flex 2.0 bbq aansteker is namelijk USB-oplaadbaar. Is de aansteker leeg? Dan laadt je deze binnen 1,5 uur weer volledig op. Vervolgens is hij weer voor 300 ontstekingen te gebruiken.

  1. Grill Master XXL BBQ aansteker

Qua BBQ aanstekers is de Grill Master XXL de beste optie van het moment. Deze aansteker is speciaal ontworpen voor het aansteken van de aanmaakblokjes van iedere barbecue. Een combinatie van materiaal van de hoogste kwaliteit en een modieus design zorgen ervoor dat dit de meest populaire optie van het moment is. Aangezien het opnieuw een plasma aansteker betreft, maakt ook deze aansteker gebruik van de nieuwste revolutionaire en milieuvriendelijke technieken. Daarbovenop is de telescopische hals uitschuifbaar en flexibel, zodat je heel precies te werk kunt gaan. De Grill Master XXL BBQ aansteker vormt dé ideale basis van een onvergetelijke barbecue.

Ontdek de voordelen van plasma

Ben je dus op zoek naar een nieuw duurzaam en revolutionair product om de aanmaakblokjes van je barbecue of een kampvuur aan te steken? Dan is één van de bovenstaande opties in deze tijd de meest voor de hand liggende keuze. Je voorziet jezelf met de eerdergenoemde aanstekers van een apparaat dat aan alle eisen van de tegenwoordige kaarsenaanstekers voldoet. Tot in de verre toekomst heb je dan de beschikking over een kwalitatief hoogstaand product, waar je nog veel plezier aan gaat beleven. Een barbecue of kampvuur aansteken ging nog nooit zó gemakkelijk.

Ben je geïnteresseerd geraakt in de lange aanstekers en wil jij je alvast voorbereiden op die heerlijke barbecue met familie of vrienden?

>  Bekijk nu de lange aansteker collectie van Superlit!

Leave a comment

All comments are moderated before being published

SUPERLIT COLLECTIE