Een vuurtje in stijl met een plasma aansteker

Maak van een vuurtje geven een stijlvolle aangelegenheid met een plasma aansteker. Voortaan hoop je dat je om een vuurtje gevraagd wordt, want met deze elektrische modellen mag je zeker gezien worden. Gooi je Bic’jes maar in de prullenmand, want met deze stijlvolle metalen aanstekers heb je echte klasse in handen. Ze gaan ontzettend lang mee want ze zijn eindeloos herbruikbaar. Elke maand lanceren we een nieuw model. Welke kies jij?

SHOP NU

Een eeuwige veilige vlam in handen

De plasma aansteker is een ontzettendduurzame keuze. Wist je dat er per jaar maar liefst 1,5 miljard wegwerpaanstekers van plastic in de oceaan belanden, en daarmee de plasticsoep alleen maar vergroten? Lucifers zijn amper een duurzamer alternatief: dagelijks worden hiervoor 15.000 bomen gekapt. Schakel over op een elektrische aansteker, en zorg ervoor dat jij hier niet aan bijdraagt. Bovendien steun je met de aanschaf van een aansteker uit de Originals-collectie de Ocean Cleanup, het project dat de plasticsoep langzaamaan een kopje kleiner zal gaan maken. De aansteker is daarnaast duurzaam in het gebruik, gezien hij onwijs lang meegaat. Je laadt hem simpelweg op met de micro-usb-aansluiting en hij is na één uur opladen weer good to go. Je kan er na het opladen zo’n 500-700 keer een elektrische vlam mee produceren. En dat zijn heel wat meer vlammetjes dan uit een wegwerpaansteker komt! Door te kiezen voor deze duurzame versie van een dagelijks gebruiksproduct, draag je toch maar mooi je steentje bij aan een betere wereld.

Welke plasma aansteker kies jij?

We lanceren iedere maand een nieuw model, al dan niet als waardevolle toevoeging aan onze bestaande collecties. Onze bestseller is de Originals-collectie. Daarnaast kun je gaan voor een nog origineler model uit een van onze andere collecties.In de Limited Edition collectie vind je bijvoorbeeld wat meer opvallende modellen. Al onze metalen toppers zijn bestand tegen weer en wind, en maken dus de perfecte stormaansteker. Niet in de laatste plaats omdat er geen vlam aan te pas komt; het vuur is geheel elektrisch. Uit de aansteker komen namelijk zogenaamde plasmabogen. Deze veranderen niet van richting, ook al probeer je het nog zo hard. Geen brandwonden, losvliegende onderdelen of lekkend gas dus. Het brandveiligheidssysteem draagt bij aan extra gemoedsrust.

Steun samen met ons goede doelen

Met de aankoop van een van onze aanstekers steun je gegarandeerd een goed doel. Op dit moment hebben wij vier collecties, waaraan we elk een ander doel hebben gekoppeld. Steun WarChild met de Limited Edition-collectie, de Nederlandse Brandwondenstichting met de kaarsenaanstekers, Greenpeace met de Futuristics, The Amazon Conservation Team met de Survivalist-aanstekers en ten slotte de eerder genoemde Ocean Cleanup met de Originals. Dit zijn stuk voor stuk goede doelen waar wij meer dan achter staan en graag aan bijdragen. Met jouw aankoop van een Superlit draag ook jij hier een steentje aan bij.