De elektrische aansteker: een duurzame eyecatcher

Ben je het gehannes met wegwerpaanstekers zat? Je kent het wel: altijd kwijt als je hem nodig hebt, de vlam die steeds uitgaat... Stap over op een elektrische aansteker! Zo ben je hier in één klap vanaf. Er komt namelijk geen vlam aan te pas; in plaats daarvan is je vuurtje elektrisch. Logischerwijs is dat een stuk veiliger, en praktischer. Deze kun je namelijk ongeacht weer of wind gebruiken. Maar er zitten meer voordelen aan zo’n zogenaamde plasma aansteker. Zo zijn ze enorm duurzaam. Goed voor de planeet én jezelf.

SHOP NU
Elektrische aansteker

Hoe duurzaam is een elektrische aansteker?

Per jaar verdwijnen er maar liefst 1,5 miljard wegwerpaanstekers op vuilnisbelten en in de zee. Nou ja, verdwijnen... Deze komen vaak terecht in de alsmaar groeiende plasticsoep die door de oceanen dobbert. Wij willen hier iets aan doen. Met onze plasma aanstekers hoef je nooit meer een wegwerpaansteker aan te schaffen. Je laadt hem eenvoudigweg anderhalf uur op, en vervolgens kun je er 500-700 keer een ‘vuurtje’ uit halen. Onze producten zijn zo gemaakt dat ze tegen een stootje kunnen; het blijft natuurlijk een dagelijks gebruiksvoorwerp voor velen. Door een wegwerpertje te vervangen door een elektrische variant, zet je heel gemakkelijk een stap richting een schonere planeet. Bovendien steun je met de aanschaf van onze plasma aanstekers uit de Originals-collectie de Ocean Cleanup. We doneren namelijk 10% van de winst aan dit goede doel -net als bij onze andere collecties overigens.

Onze collecties

We hebben veel verschillende elektrische aanstekers in ons assortiment, en dat worden er alleen maar meer. Elke maand breiden we namelijk onze vijf verschillende collecties uit met een nieuwe editie. Met een van onze aanstekers doe je niet alleen jezelf een plezier, maar draag je ook nog een steentje bij aan een betere wereld. Elk van onze collecties steunt namelijk een ander goed doel, dat perfect aansluit met waar deze collectie voor staat.