Verzendmethoden

Alle bestellingen worden verzonden per DHL Parcel. Na de verwerking en het verlaten van het magazijn duurt het meestal tussen de 1-2 dagen om de artikelen op de plaats van bestemming aan te laten komen, maar het kan soms ook langer duren tijdens drukke feestperioden.

Veilige en beveiligde verzending

Daarnaast bieden wij een veilige en beveiligde verzending, die u zal voorzien van een beveiligde verzending die niet kan misgaan. Als er iets gebeurt, is het aan ons. Geen vragen gesteld.

Verzendtijden

Vóór 13:00 besteld is morgen in huis voor bestellingen in Nederland. Bestellingen in België worden bezorgd in 1-2 dagen.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij alle bestellingen ontvangt u gratis verzending! U hoeft niet te betalen voor de verzendkosten, deze zijn voor ons. Zelfs als het over de hele wereld moet.

Bevestiging van de verzending en volgen van de bestelling

U ontvangt direct na de verzending van uw bestelling een bevestigingsmail. Hierin staat ook een ordernummer dat u kunt gebruiken om uw bestelling te volgen. U kunt uw bestelling hier volgen op onze trackingpagina: Bestelling volgen.


Als u vragen heeft over uw bestelling kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier hier of op info@superlit.nl. Indien je liever zelf even rondkijkt hebben we de antwoorden op veelgestelde vragen verzameld in onze FAQ.