ONS VERHAAL

Verbonden, innovatief en vooruitstrevend

Superlit vindt een geheel moderne benadering van energiegebruik opnieuw uit. Onder de visie van een creatief team heeft het huis de luxe voor de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd en zijn positie als ontwerper van 's werelds meest gebruikte product verder versterkt. Eclectische, eigentijdse, essentiële Superlit Lighters vertegenwoordigen het toppunt van vakmanschap en zijn onovertroffen door hun kwaliteit en aandacht voor detail.

Section
Product image

ONZE VISIE

"ABOVE THE ORDINARY, TO THE EXTRAORDINARY."

De missie van Superlit begon met een eenvoudig idee: om de wereldwijde transitie naar duurzame energie te versnellen en het gebruik van brandstoffen te stoppen. De overgang naar energie is de kern van alles wat we doen. Maar het geluk van de consument is de reden waarom we het doen. Het betekend meer dan alleen overschakelen naar energie, het is het verminderen van honderden wereldwijde problemen waar Superlit elke dag een extra stap voor zet.

ONZE MISSIE

CHANGING LIVES, PRESERVING THE EARTH

5 collecties, 5 goede doelen. Elk Superlit model vertegenwoordigt een ander doel om 10% van de winst terug te geven. We maken elke dag keuzes. En ook al zijn de problemen in deze wereld echt groot, de kleine keuzes die we maken kunnen een groot verschil maken. Superlit gaat over die keuzes. Lees hieronder meer over de goede doelen per collectie.

Goede Doelen Charity

The Ocean Cleanup

Met de Originals collectie doneren wij aan The Ocean Cleanup en met jouw hulp en steun kunnen ze de missie realiseren en werken we aan een toekomst waarin plastic onze oceanen niet langer vervuilt. Je steunt de ontwikkeling van een passieve reinigingsmethode, die gebruik maakt van de natuurlijke oceanische krachten om het plastic dat zich al in de oceanen bevindt snel en kostenefficiënt op te ruimen. Met een volledige vloot van schoonmaaksystemen in de Great Pacific Garbage Patch streeft The Ocean Cleanup ernaar om elke vijf jaar 50% van het plastic op te ruimen. 

Founder image

HIER BEGON HET

Hi! Thomas hier, oprichter van Superlit Lighters.

Ik ben er van overtuigd dat de wereld niet méér producten nodig heeft - wat het wel nodig heeft zijn betere oplossingen voor bestaande problemen.

Dus bij Superlit is ons doel tweeledig; de wereld als een betere plek achterlaten dan hoe we die hebben gevonden; en mensen een beter leven geven dan voordat ze ons zelfs hebben gevonden.

Dus gingen we op zoek naar een weloverwogen oplossing voor wat we zagen als een aantal grote problemen rond eerste-wereld problemen en onze mooie planeet.

Tegelijkertijd hebben we bij elke stap een evenwicht gevonden tussen kwaliteit, duurzaamheid, functie en ontwerp.

Het is tijd om een verschil te maken.

ONS PRODUCT

Alle Voordelen Op Een Rijtje

Video thumbnail

01

Vlamloos & Veilig

Onze plasma aanstekers maken gebruik van elektriciteit inplaats van een vlam. Dit elimineert alle kansen op brandwonden en uitstoot of inname van giftige stoffen. Daarnaast heeft elke plasma aansteker van Superlit een veiligheidssysteem dat onopzettelijke brandstichting voorkomt. Zo blijft elke gebruiker veilig en ongedeerd.

02

Duurzaam & Oplaadbaar

Een duurzame toekomst realiseer je met een Superlit plasma aansteker. De aanstekers zijn oplaadbaar waardoor je meehelpt een stop te zetten aan het gebruik van fossiele brandstoffen. Door de hoogwaardige Lithium-ion accu's gaat een Superlit plasma aansteker vele malen langer mee dan een reguliere gasaansteker.

03

Betrouwbaar & Stormbestendig

Doordat de plasma aansteker krachtige plasmabogen ontsteekt hoef jij je geen zorgen te maken om de weersomstandigheden. De plasmabogen gaan niet uit en sputteren niet in storm en regen, in tegenstelling tot reguliere gasaanstekers. Daarnaast maakt het niet uit in welke richting jij de aansteker ontsteekt, de plasmabogen bewegen en veranderen niet.

Bekijk al onze modellen

Terug Naar De Shop