Een vuurtje in stijl met een plasma aansteker

Maak van een vuurtje geven een stijlvolle aangelegenheid met een plasma aansteker. Voortaan hoop je dat je om een vuurtje gevraagd wordt, want met deze elektrische modellen mag je zeker gezien worden. Gooi je Bic’jes maar in de prullenmand, want met deze stijlvolle metalen aanstekers heb je echte klasse in handen. Ze gaan ontzettend lang mee want ze zijn eindeloos herbruikbaar. Elke maand lanceren we een nieuw model. Welke kies jij?

SHOP NU
Section
Section

Een eeuwige veilige vlam in handen

De plasma aansteker is een ontzettendduurzame keuze. Wist je dat er per jaar maar liefst 1,5 miljard wegwerpaanstekers van plastic in de oceaan belanden, en daarmee de plasticsoep alleen maar vergroten? Lucifers zijn amper een duurzamer alternatief: dagelijks worden hiervoor 15.000 bomen gekapt. Schakel over op een elektrische aansteker, en zorg ervoor dat jij hier niet aan bijdraagt. Bovendien steun je met de aanschaf van een aansteker uit de Originals-collectie de Ocean Cleanup, het project dat de plasticsoep langzaamaan een kopje kleiner zal gaan maken. De aansteker is daarnaast duurzaam in het gebruik, gezien hij onwijs lang meegaat. Je laadt hem simpelweg op met de micro-usb-aansluiting en hij is na één uur opladen weer good to go. Je kan er na het opladen zo’n 500-700 keer een elektrische vlam mee produceren. En dat zijn heel wat meer vlammetjes dan uit een wegwerpaansteker komt! Door te kiezen voor deze duurzame versie van een dagelijks gebruiksproduct, draag je toch maar mooi je steentje bij aan een betere wereld.

Geen brandstof meer nodig bij plasma aanstekers

Een duurzame aansteker kopen lijkt op het eerste gezicht een grote investering maar verdien je op de lange termijn terug. In vergelijking met een butaan en methaan aansteker is er namelijk geen brandstof nodig. Aangezien je de aansteker niet hoeft bij te vullen met gas of een andere brandstof levert je dit uiteindelijk kostenbesparing op. En het is natuurlijk beter voor de planeet! Goed bezig zijn voor het milieu heeft in sommige kringen nogal eens een ‘geitenwollensokken-imago’ maar onze aanstekers bewijzen het tegendeel. Voortaan hoop je dat je om een vuurtje wordt gevraagd, want met deze elektrische modellen mag je zeker gezien worden. Stijlvolle metalen aanstekers kopen doe je in onze webshop. Welke kies jij?