Stijlvolle, praktische en duurzame aansteker kopen

Je herkent het vast wel: je aansteker hapert en er komt geen vlammetje meer uit. Dit kan tal van oorzaken hebben waar je met de stormaansteker en plasma aansteker geen last meer van zult hebben. Zo hoef je de plasma aansteker nooit bij te vullen en kun je hem gemakkelijk opladen met een USB kabel. Ook zijn al onze metalen toppers bestand tegen weer en wind omdat er zogeheten plasmabogen uit de aansteker komen. Hierdoor zijn ze uitstekend te gebruiken in de buitenlucht of om de BBQ mee aan te steken. Vanwege de stabiele plasmabogen heb je veel minder risico op brandwanden en door de goede ontstekingsbeveiliging zijn ongelukjes verleden tijd. Hierdoor kun je hem veilig in je broekzak meenemen. Wij hebben verschillende elektrische aanstekers in ons assortiment en dat worden er iedere maand alleen maar meer. Met welke design aansteker wil jij wel gezien worden? Bestel hem direct in de webshop!

SHOP NU
Section
Section

Duurzaamheid van een plasma aansteker

Overweeg je om een plasma aansteker te kopen? Dan doe je niet alleen jezelf een plezier, maar draag je ook een steentje bij aan een betere wereld. De plasma aansteker werkt namelijk volledig op elektriciteit en er worden geen fossiele brandstoffen gebruikt. Zo wordt er niet onnodig CO2 in de lucht uitgestoten. De levensduur van de plasma aansteker is natuurlijk ook een belangrijke factor op het gebied van duurzaamheid. Hierin onderscheiden onze aanstekers zich omdat er een litium-ion batterij in de aansteker zit. Deze kun je vele malen opladen waardoor deze langer meegaat dan een traditionele aansteker. Welke aansteker kies jij? Of geef deze coole gadget cadeau als geschenk of verjaardagscadeau? Bestel je voor 13:00 uur? Dan doen wij je bestelling vandaag op de post!

Keuze uit verschillende designs en hoge kwaliteitsstandaarden

Wij staan voor duurzaamheid en kwaliteit en daarom kun je erop rekenen dat wanneer je een aansteker bij ons koopt deze verbluffend lang mee zal gaan. Ze zijn allemaal ontwikkeld met het oog op de hoogste kwaliteitsstandaarden en veiligheidseisen. Daarnaast zijn onze aanstekers stuk voor stuk duurzame eyecatchers. In de Limited Edition Collectie vind je bijvoorbeeld de meer opvallende modellen. Daarnaast kun je gaan voor een metalen klassieker uit de Original collectie. Koop je een aansteker in onze webshop? Dan steun je gegarandeerd een goed doel want aan iedere collectie hebben wij een specifiek doel gekoppeld. Shop direct in de webshop en draag je steentje bij!